Vores services

Lad os hjælpe dig med det vi er bedst til

Dette er vores bud på vækst i din virksomhed

Vi sidder hver dag og udarbejder markedsføringsstrategier til forskellige brancher, alle med en fælles løsning, nemlig vækst.

Lad os udarbejde den næste markedsføringsstrategi for din virksomhed.

SoMe

SoMe (Social Media) Marketing dækker over al markedsføring på sociale medier. Langt de fleste sociale medie-platforme giver virksomheder muligheder for annoncering til platformens brugere. I forbindelse med den teknologiske udvikling er der altså derfor enorm sandsynlighed for, at dine konkurrenter allerede benytter sig af denne mulighed.

SEO

SEO (søgemaskineoptimering) er en process, hvor vi optimerer din hjemmeside, så den rangerer bedre i søgemaskinerne og googles algoritme. (Arbejdet foregår primært i Google).

Email Marketing

Email marketing giver dig en mulighed for at sende tilbud, budskaber mm. direkte til eksisterende kunder, samt potentielle nye kunder. Vi taler her om konverteringer. Vi kan sørge for at dine potentielle kunder ved et par få klik, kan være tilgængelige for dig, så vi sammen kan skabe vækst for din virksomhed.

PPC Marketing

PPC står for “Pay Per Click”. Man betaler hver gang, der er nogen, der klikker på din annonce. Hos Marketizer arbejder vi med Google Ads og Facebook annoncering, YouTube annoncering og Bing annoncering. Heraf tilkommer der, at vi arbejder målrettet efter at negligere dine omkostninger mest muligt ved annoncering på de sociale medier.

Hjemmeside & Webshop

Din hjemmeside er dit online visitkort. Hos Marketizer stræber vi efter at, du får en strategisk velopbygget hjemmeside, der matcher dine værdier og behov, men som også får dine potentielle kunder til at føle sig trygge, når de skal foretage deres næste køb, hos dig.

Content marketing

Content marketing er en strategisk tilgang til marketing, fokuseret på at skabe og distribuere værdifuldt og relevant indhold af høj kvalitet. Det har til formål, at tiltrække og fastholde en klart defineret målgruppe og i sidste ende skabe profit.


Vi stræber efter at gøre vores kunder glade

Så lad os være glade sammen